Blog

publikációink

Évek óta figyelem ügyfeleim helyzeteit és szinte minden fejlődési folyamatunk során előjön, megérkezik a kommunikáció, a motiváció és ezen belül is a visszajelzés fontossága.

40-es életévünk környékén ha össze kellene számolni, hogy hány szerepben létezünk egy nap folyamán, akkor a tíznél több egy jó átlag lehet, bár ilyen irányú kutatást még nem végeztem.

Érezted már, hogy olyan szintű emocionális megterhelésnek vagy kitéve, hogy a stressz okozta nyomás fizikai, emocionális és mentális kimerülést okoz nálad?

A SétaTerápia egész évben végezhető. A séta a testmozgás előnyeivel és a megnövekedett oxitocin, endorfin- és dopaminszint segítségével bármilyen munkamenet vidámabb, optimistább és sokkal progresszívebb. A dopaminnak szerepe van a mozgás koordinálásában, a motivációban, a jutalom-érzésben és predikcióban, a függőség kialakulásában, a...

A kilépés tervezése olyan, mint a végső játék a sakkban. Mint üzleti tulajdonos nem nyerheti meg a játékot, amíg nem sikerült befejeznie a játékot. Örökségét nem csak az alapján fogja megítélni, hogy mennyire sikeres egy épített vállalat, hanem az alapján is, hogy a társaság túléli-e Önt.

Megbízható - Önnel előfordult már, hogy ugyanazon forrásadathalmazból származó elemzés furcsa és eltérő képet mutatott hónapról hónapra?Az üzleti intelligencia a mutató alap adatbázis halmazának és az adott mutató képzéséhez használt átalakításoknak, számításoknak leírásával segít a visszakövetésben, látható, hogy melyik információ melyik adatból...

Szóval, mi az adatelemzés? Az adatok elemzése az adatok ellenőrzésének, tisztításának, átalakításának és modellezésének folyamata, azzal a céllal, hogy hasznos információkat találjon, következtetéseket javasoljon és támogassa a döntéshozatalt. Az üzleti elemző azonban olyan személy, aki egy szervezetet vagy üzleti területet (valós vagy hipotetikus)...

Munkánk során sok esetben tapasztaljuk, hogy az induló vagy az életgörbéjén már felfelé igyekvő vállalkozások kevés esetben észlelik, hogy hol van az a pont, amikor már összeszedettebben, nem érzésre és nem ad-hoc döntéseket kell hozniuk a növekedési célok elérése érdekében.