Rólam

Üdvözöllek! Kármán Edit vagyok. Két kamaszfiú édesanyja, feleség, nő, testvér, vállalkozó, vezető és alvállalkozó, barát. Okleveles business és team coach, szervezetfejlesztő, igazságügyi közvetítő, azaz mediátor és közgazdász végzettségem szerint. Pozitív szemléletű vagyok és megoldásfókusszal közelítek helyzeteket.

Az együttműködés, a fejlődés zsigerileg vonzott mindig is. Ugyanúgy, ahogy a rendszerek is.

Valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy egyensúlyteremtésben volt szerepem. A coaching visszatekintve 2015-ben már jelen volt életemben, de tudatosan 2017 óta haladok ezen az úton.

Közgazdászként, kontrolling oldalról multinacionális környezetből indultam. Gazdasági vezetőként egyensúlyt támogató majd rendszer bevezetőként fejlődést támogató irányba mozdultam. Dolgoztam piacvezető középvállalkozásnál válsághelyzetben, ahol a szervezetfejlesztési motivációm kapott lehetőséget.

Később indító tulajdonosként és szervezeti építőként jelen voltam egy ma már piacvezető fullfilment szolgáltatásokat végző logisztikai cég operatív mindennapjaiban, motivációs rendszerének kialakításában is.

Tehát a szervezeti életciklusok szinte minden szakaszát átéltem és tapasztaltam, ami nagy segítségemre van a jelenlegi folyamataimban is.

Erősen jövőfókuszúnak éltem meg magam korábban. 

A jelenléttel feladatom van. Hiszem, hogy emberi tényezőn kívül is erős támogatás jön környezetünk hatásaiból önazonos folyamataink felé. Egyik küldetésemnek érzem, hogy ezt megmutathassam.