Újrahangoló- rutinregulázás 21 napban


Eleged van abból, hogy a terméketlen vagy nem teljesítő rutinokba ragadtál? 

Ez a munkafüzet kifejezetten az újrakezdésre és a megújult céltudatosságra vágyó egyének számára készült. Ez a munkafüzet a napi rutinok megváltoztatásához és egy teljesebb életstílus kialakításához nyújt keretet. A tartalom Rád vár! Akár a teljesítményeden, jó közérzeteden szeretnél javítani, akár egyszerűen csak több örömöt szeretnél hozzáadni mindennapi életedhez, az Újrahangoló munkafüzet lépésről lépésre segít megszabadulni a régi szokásoktól, és új, erőt adó rutinjaidat magad vezetheted be életedbe. Ez a munkafüzet végigvezet hogy kézbe vedd az életedet, és tartós változást hozz létre. Az Újraindítás munkafüzetet a személyre szabottságra helyezi a hangsúly. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenki utazása egyedi, ezért ez a munkafüzet rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kínál az Ön egyéni igényeihez. Számos gyakorlatot és technikát találhat, amelyeket az Ön konkrét céljaira szabhat, lehetővé téve, hogy olyan rutint hozzon létre, amely összhangban van értékeivel, szenvedélyeivel és törekvéseivel. Mondjon búcsút az egyhangúságnak, és köszönjön az újjáéledt napi rutinnak. Az Újraindítás munkafüzet az út minden lépésében végigvezeti Önt, biztosítva azokat az eszközöket és ihletet, amelyekre szüksége van a szokások átalakításához és teljes potenciáljának kiaknázásához. Itt az ideje, hogy elfogadd a változást, a növekedést és olyan életet, amely valóban tükrözi azt, aki vagy. Készen állsz, hogy nekivágj ennek az átalakuló utazásnak? Szerezze be a Reboot Workbook példányát még ma, és kezdje el építeni egy céllal, termelékenységgel és örömmel teli élet alapjait. Új rutinod vár! 

Ezért született meg bennem az  ÚJRAHANGOLÓ gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat a nőket és férfiakat, akik vágynak arra, hogy megnyugvással haladhassanak következő céljaik felé.

A feladatok célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet, így párkapcsolati, gyermekeiddel való kapcsolati és háztartási teendőidet is számba veheted.

Remélem, hogy ezek a gyakorlatok, melyek szokásrendszert alakítanak neked is segíteni fognak!

Mire számíts, ha elvégzed a kihívást?

  • csökken a szorongásod és az az érzésed, hogy nem tudod, hogy éppen merre tartasz most
  • testileg és lelkileg is egyensúlyba kerülsz, mert kiszámítható napirendet tudsz teremteni magadnak
  • más szemmel nézel majd erre az átmeneti időszakra és ennek kihívásaira és meg fogod találni a saját megoldásaidat
  • kapcsolataid a családon belül és kívül is erősebbek lesznek
  • több energiád lesz arra, hogy a stratégiai vízióiddal foglalkozz

Hogyan is működik a 21 napos kihívás?

  • A gyakorlatokat egy PDF fájlban kapod meg, ami online kitölthető, tehát a telefonoddal is ki tudod tölteni.
  • Ha nyomtatottan szeretnéd, akkor kinyomtatva és kényelmesen követhető és pipálható.
  • Bármikor később is egy nehezebb időszakban előveheted és újra elvégezheted a kihívást, hiszen ez a feladatsor a Tiéd.A letölthető "ÚJRAHANGOLÓ- rutin-regulázás a kiégés megelőzésére, egyensúlyteremtő  munkafüzet mindenkinek, aki régen nézett már rá a napjaira

2.290 Ft,-