Önismeret- kommunikációnk tudatosítása- DISC workshopok

A legjobb helyen vagy, ha ezeket érzed:

 • frusztráltnak és zavartnak érzed magad kommunikációs helyzetekben
 • tehetetlennek érzed magad, mert nem tudod kifejezni, amit szeretnél
 • úgy érzed, nem vagy hatékony és nem figyelnek rád
 • feszültséget, bizalmatlanságot is érzel társas kapcsolataidban
 • stresszt érzel a munkahelyeden 

 • szorongás és bizonytalanságot érzel, de nem tudod igazán, hogy miért

 • haragot és frusztrációt érzel mások iránt, úgy érzed, hogy mások nem figyelnek rád vagy nem értenek meg

 • szakmai kudarcot érzel munkahelyi kommunikációs problémák miatt 

DISC személyiségtípus teszt

C. G. Jung svájci orvos kezdetben Freud tanítványa volt, később azonban újragondolta a freudi tanításokat,és a régire támaszkodó, de lényegében új analitikus pszichológiai elméletet dolgozott ki. Személyiségtípus koncepciójának az volt a lényege, hogy a személyiség belső ösztönző ereje önmaga vagy a külvilág felé irányul-e. Ez alapján az embereket introvertált (befelé forduló)vagy extrovertált (a külvilág felé irányuló) típusba sorolta. Az introvertált megfontolt, érzelmileg nehezen kapcsolódó, töprengésre, szorongásra hajlamos, míg az extrovertált vidám, tetterős, gyorsan reagáló, emberi kapcsolatokat szívesen teremtő személyiség. A két főcsoporton belül megkülönböztetett egy feladat-orintált és egy kapcsolat-orintált típust is.

A MEGOLDÁS LEHET

Kik vagyunk mi?

Üdvözöllek! Kármán Edit vagyok. Két kamaszfiú édesanyja, feleség, nő, testvér, vállalkozó, vezető és alvállalkozó, barát. Okleveles business és team coach, szervezetfejlesztő, mediátor és közgazdász végzettségem szerint. Pozitív szemléletű vagyok és megoldásfókusszal közelítek helyzeteket.

Az együttműködés, a fejlődés zsigerileg vonzott mindig is. Ugyanúgy, ahogy a rendszerek is.

Valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy egyensúlyteremtésben volt szerepem. A coaching visszatekintve 2015-ben már jelen volt életemben, de tudatosan 2017 óta haladok ezen az úton.

Közgazdászként, kontrolling oldalról multinacionális környezetből indultam. Gazdasági vezetőként egyensúlyt támogató majd rendszer bevezetőként fejlődést támogató irányba mozdultam. Dolgoztam piacvezető középvállalkozásnál válsághelyzetben, ahol a szervezetfejlesztési motivációm kapott lehetőséget.

Később indító tulajdonosként és szervezeti építőként jelen voltam egy ma már piacvezető fullfilment szolgáltatásokat végző logisztikai cég operatív mindennapjaiban, motivációs rendszerének kialakításában is.

Leginkább viszont ember vagyok. Ahogy Carl Rogers, én is hiszem, hogy az elfogadás az első lépés a változás felé. Hiszek a jelenlét és a tudatosítás erejében és bízom a folyamatban.

Különösen izgalmasnak és értékesnek találom a természetes környezetben zajló beszélgetéseket. 

Páli Zsuzsanna vagyok, life-, business és team coach, kommunikációs szakember, kineziológus, 3 gyermek anyukája.

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni. 8 évnyi egészségügyi tanulmány után rájöttem, hogy a hagyományos orvoslás-ápolás világa nem az, amiben hittem és hiszek, számomra sohasem csak a beteg test létezett, hanem a lélek is. A gyakorlatok és a munkám során szívesen ültem le a betegek mellé beszélgetni és sokszor tapasztaltam, hogy egy szó, egy érintés, egy mosoly felbecsülhetetlen gyógyító hatással bír. 

Húszas éveim elején, egy komoly magánéleti válság és betegség után, elkezdtem érdeklődni a kineziológia iránt. Többféle tanfolyamot végeztem és rengeteg értékes emberrel találkoztam, akik nagyban hozzájárultak a sorsom alakulásához. Néhány éve megtalált a coaching is, amely még mélyebb önismeretet és szélesebb eszközpalettát adott. 

2007 óta segítem a hozzám forduló útkeresőket. Hitvallásom: "A lehetetlen egy lehetőség. Mindenből van kiút, csak szembe kell nézni önmagunkkal és fel kell mérni a lehetőségeinket."

Dr. Kozslik Gábor vagyok coach, team coach, jogász, jógaoktató és utazó.

Az utóbbi húsz évben bejártam a világ több, mint 140 országát, miközben több évet éltem Ausztráliában, Dubaiban és Spanyolországban. Az utazásaim során leginkább az emberi kapcsolatokat figyeltem. Az érdekelt, hogy a különböző kultúrák milyen válaszokat adnak az emberi lét kihívásaira.

Meggyőződésem, hogy a valóság az emberi kapcsolatainkon keresztül bontakozik ki. Sérüléseinket emberi kapcsolatokban szerezzük így a gyógyulás is emberi kapcsolatokban jöhet létre.

A beszélgetés és a jelenlét erejében hiszek. Gyerekkoromban kedvenc időtöltésem volt, amikor nagymamámat meglátogatva órákat beszélgettünk. Az őszinte találkozás lehetőséget biztosít, hogy rálássunk önmagunkra, megérezzük, hogy kik is vagyunk valójában.

Coachként legfontosabb feladatom őszintén visszatükrözni, amit látok. Nem előre megírt kérdések és tervek alapján dolgozom, hanem azzal, ami a beszélgetések során a jelenben megjelenik. Fontosnak tartom, hogy segítsek az ügyfeleimnek megbarátkozni a változással és a bizonytalansággal.


Mire számíts az önismereti workshopok után?

 • jobban rálátsz majd saját működésedre, ez megnyugtatóan hathat kommunikációs helyzeteidben
 • mások működését is megértheted ezért könnyebben tudsz majd kapcsolódni 
 • mind személyes mind szakmai helyzeteidben érezheted, hogy jobban megértenek
 • erősödnek a kapcsolataid
 • visszajelzést kaphatsz kommunikációs helyzeteidre fejlődésed mentén a csoport által ezáltal jobban megismerheted saját magadat
 • mivel egy másik oldalról is meglátod magadat, több energiád lesz arra, hogy a stratégiai vízióiddal foglalkozz és tegyél is értük

Hogyan is működik a workshop?

Néhány kérdés alapján összesítjük a működést, hogy tisztább képet kapj.

 • 48 órával a program megkezdése előtt szükséges, hogy megtörténjen a jelentkezés ahhoz, hogy biztosan részt tudj venni a programban. A helyek száma korlátozott.
 • Hetente találkozunk online Google Meet támogatott felületen a reggeli vagy a délutáni időpontokban. A személyes foglalkozások címe: 1137 Budapest, Szent István park 19. 
 • Az alkalmak 90 percesek és online térben vagy személyesen zajlanak. A hellyel kapcsolatos egyéb részleteket a jelentkezésed után küldjük.
 • A csoport maximum 6 fővel halad.
 • Az alkalmakat kollégáink valamelyike vezeti, diplomás team coachok vagyunk és coaching szemléletű önismereti és kommunikációs fókusszal történnek.
 • Igyekeztünk több időpontban is lehetőséget biztosítani a csatlakozásra és arra is, hogy a csoportok átjárhatóak legyenek.
 • A titoktartás keretei: ami a csoportban elhangzik- az ott is marad.
 • A pszichológia területén nem dolgozunk a foglalkozások alatt.

CSOPORTOK

Keddi önismereti workshop ONLINE

2023. október 10. 11.00-12.30 

2023. október 17. 11.00-12.30

2023. október 24. 11.00-12.30 

2023. november 7. 11.00-12.30

4 alkalmas folyamat minimum 2, maximum 6 fővel 

Szerdai önismereti workshop ONLINE 

2023. október 11. 18.00-19.30

2023. október 18. 18.00-19.30

2023. október 25. 18.00-19.30

2023. november 8. 18.00-19.30

4 alkalmas folyamat minimum 2, maximum 6 fővel

Pénteki hétzáró önismereti workshop ONLINE vagy SZEMÉLYES

2023. október 13. 17.00-18.30

2023. október 20. 17.00-18.30

2023. október 27. 17.00-18.30

2023.  november 10. 17.00-18.30

4 alkalmas folyamat minimum 2, maximum 6 fővel

Hogyan tudsz jelentkezni a workshopokra?

 • A Jelentkezem gomb megnyomásával egy űrlapra érkezel, ahol  szerződésünk megköttetik az ÁSZF alapján.
 • Ezután egy díjbekérőt fogsz kapni e-mailen, melynek pénzügyi teljesítésével a program résztvevőjévé válsz.

Mikor nem Neked való a workshop?

 • Ha nem szeretnél kommunikációs helyzeteiddel foglalkozni, ebben fejlődni.
 • Ha a DISC viselkedéstipológiában már mély rálátásod van saját magad és mások kommunikációs működésére


A DISC KOMMUNIKÁCIÓ 4 alkalmas 1,5 órás workshopok ára 

MOST 30 % KEDVEZMÉNNYEL 60.000,- Ft helyett

egy összegben az első alkalom előtt  átutalással fizetendő

42 000,- Ft


Amennyiben az első alkalom után úgy döntesz, hogy valamilyen okból nem szeretnél mégsem részt venni és az első alkalom napján ezt 24 óráig jelzed nekünk - visszakapod a teljes díjat!