Munkáim

néhány esettanulmány


iLogistic Kft.

A folyamatszervezésnek egy kezdő lépését kaptuk meg a webáruház logisztikával foglalkozó cégnél. Az életgörbéjén 2016-ban felfelé igyekvő vállalkozásnál a napi rutinfolyamatok kialakítására volt szükség a bevételek és a költségek nyilvántartása terén a projekt alapú motiváció kialakításához. A kihívást számunkra a folyamatok adminisztrációjában lévő maximális hatékonyság elérése jelentette. A költséghatékony webshop adminisztrációs folyamatainak integrálása szintén sikeresen zárult. 

Rólam mondták:

"Amikor a kedvesség és a figyelem profizmussal párosul."


Izabell (41) karrier coaching

"Első alkalom után már pozitivabban ráláttam a helyzetemre, segítettél másik perspektívából látni a problémat, sokkal kecsegtetőbb és várakozással telibb helyzetet festettünk le a segítségeddel. Én is nehezen fogalmaztam meg, hogy tulajdonképpen mi is a bajom. Egy új szemléletet tanítottál meg nekem. Pl. Azóta sem tudom mennyit fogok keresni, de igazából nem is izgat, mert eddig nagyon élvezem amit csinálok. Úgyhogy nagyon köszönöm. Hisz háttérbe tudtam szorítani az anyagias énemet."


Event Stuff Kft.

Menedzsment információs rendszert vezettünk be és  jelenleg is kontrolling szolgáltatást nyújtunk a rendezvényeszközök bérbeadásával és ezzel kapcsolatos szolgáltatások nyújtásával foglalkozó ügyfélnél. Havi zárási folyamatot rendszeresítettünk a tulajdonosok és a menedzsment tagjai felé valamint a motivációs rendszert is kialakítottuk. A régebben bevezetett és azóta idejét múlt vállalatirányítási rendszert egy új rendszer bevezetésével helyettesítettük, könnyebbé téve így a projekt alapú információk közvetítését a szervezeten belül. 

Rólunk mondták:

 "Mindig a javítás a következő lépés és az folyamatos"

Dóra (32) üzleti stratégiai tanácsadás

"Ha jól emlékszem a 4. vagy 5. alkalommal volt a nagy "AHA" élmény! Mindenképpen olyan szemléletet és tudást kaptam, amelyet azóta is folyamatosan tudok hasznosítani a vezetői munkám során, ezáltal sokkal magabiztosabb és hatékonyabb lettem! Az volt nekem ebben a legjobb, hogy konkrét módszereket és technikákat kaptam a problémáim kezelésére. ."

Hatabi Kft.

Új értékesítési irányt, a költséghatékony webáruházi megjelenést és a több, mint 9000 termékkel való termékfeltöltést valósítottuk meg folyamat szinten a korábban inkább csak bolti fizikai értékesítésben piacvezető ügyfelünknél egy projekt  kapcsán. 

Andrea (47) párkapcsolati design stratégia 

"A coaching folyamat 6-7 alkalom után vezetett eredményre. Számomra nagyon megérte a befetetett időt, pénzt és energiát, mert az új stratégiám a tudatos tervezés és végrehajtás irányába mozdult. Az volt ebben nekem a legjobb, hogy rájöttem, hogy csak magammal számolhatok. A házi feladatok segítettek a legtöbbet. Nagy segítség volt az is, hogy "megláttad" azonnal, ha az élet másik területén volt éppen segítségre szükségem."

Viki (43) párkapcsolati design stratégia

"2 hónap alatt értünk el a folyamat végére, ami segített fókuszálni és célra tartani. Meghallottad a problémámat és nem tanácsokat adtál, hanem tippeket, hogyan haladjak a saját utamon, elfogadó voltál, ha változtattam valamin. Mérlegelés, kivitelezés és újratervezés volt a három legjellemzőbb szó a stratégiára, amit kialakítottunk."

Regina (43) párkapcsolati design stratégia

"Két alkalom után sikerült tisztán látnom. Mindenképpen hasznos volt, hiszen magamtól még sokáig rágódtam volna a problémán és nem hiszem, hogy előrébb lennék. Fókusz, motiváció és szisztematikusan felépített az új stratégiám jellemzői. A kiválasztott videók és a közben feltett kérdések új nézőpontokat mutattak meg nekem. Egyértelművé vált, mi a legelviselhetetlenebb a helyzetben számomra. "