Légy egyensúlyban Te is a karrierváltásod során!


Jól tudom, hogy milyen nehéz sokak számára, hogy az eddigi vezetői pörgésből egy újabb, fenntartható és működő napirendet alakítsanak ki az átmeneti időszakra.

Egy vezető már megszokta azt, hogy az időbeosztása feszített is lehet. A pozíciója miatt keresik őt, szükség lehet rá napi szinten és valami nagy egésznek a mozgatója, ami most egyik pillanatról a másikra eltűnik.

A megszokott napi munkahelyi rutin egy folyamattá alakul, ahol igyekszünk a családi élet mellett saját magunk számára is feltöltődést kínáló tevékenységet keresni. Ugyanakkor a jövő felé szőhető távlatok is a gondolatainkba férkőznek.

Örülünk annak, hogy több időt tölthetünk a gyerekeinkkel. Amíg az iskolában vannak szükségünk van egy átmeneti napi szokásrendszerre ahhoz, hogy érezzük, hogy haladunk valami felé.

Ezért született meg bennem az önfejlesztő szokásrendszer gondolata, hogy ezzel is támogassam azokat a nőket és férfiakat, akik vágynak arra, hogy megnyugvással haladhassanak következő céljaik felé.

A feladatok célja, hogy egyensúlyba hozzuk életszerepeidet, így párkapcsolati, gyermekeiddel való kapcsolati és háztartási teendőkről is szó lesz.

Remélem, hogy ezek a gyakorlatok, melyek szokásrendszerré alakulnak neked is segíteni fognak!

Mire számíts, ha elvégzed a kihívást?

  • csökken a szorongásod és az az érzésed, hogy nem tudod, hogy éppen merre tartasz most
  • testileg és lelkileg is egyensúlyba kerülsz, mert kiszámítható napirendet tudsz teremteni magadnak
  • más szemmel nézel majd erre az átmeneti időszakra és ennek kihívásaira és meg fogod találni a saját megoldásaidat
  • kapcsolataid a családon belül és kívül is erősebbek lesznek
  • több energiád lesz arra, hogy a stratégiai vízióiddal foglalkozz

Hogyan is működik a 21 napos kihívás?

  • A gyakorlatokat egy PDF fájlban kapod meg, ami online kitölthető, tehát a telefonoddal is ki tudod tölteni.
  • Ha nyomtatottan szeretnéd, akkor kinyomtatva és kényelmesen követhető és pipálható.
  • Bármikor később is egy nehezebb időszakban előveheted és újra elvégezheted a kihívást, hiszen ez a feladatsor a Tiéd.A letölthető "21 napos kihívás az egyensúlyban lassulásért éppen munkahelyet váltó vezetőknek" ára

1.999 Ft,-